Serveis externs

Xènia De Fermentino

Sóc terapeuta gestalt, d'infants i adolescents, i també d'adults, parelles i famílies. Apassionada de la meva feina, vaig decidir ser mare als 40 anys i després d'un procés personal intens i molt dur vaig ser-ho als 44 anys. Ara gaudeixo d'un nen d'1 any preciós. Crec en l'educació lliure dels infants i em vaig formar en Teràpia Gestalt Infantil i pedagogia Montessori. Acompanyo a nens, mares i pares en l'educació i evolució emocional dels infants des d'una visió respectuosa.

També estic formada en psicoteràpia per adolescents, i acompanyo a joves i famílies a resoldre els conflictes que aquesta complexa etapa de la vida presenta. Confio en la teràpia grupal per adolescents, en crear un grup i una tribu a la seva mida a on poder-se expressar sense censures i amb llibertat dins d'un espai protegit terapèuticament.

En els darrers anys i fruit de la meva experiència personal, acompanyo a dones en procés de recerca d'embaràs, ja sigui d'embaràs natural, atenint-nos als possible problemes que es puguin donar bé en tema individual, de parella o a nivell sexual; o a dones que estan en procés d'embaràs assistit: inseminació artificial, mètode ROPA, fecundació In Vitro, ovodonació, donació espermàtica, etc...

Em sento amb molta il·lusió i ganes de formar part d'Espai Créixer i espero veure-us molt aviat a la nostra tribu i al nostre niu.

Cinthia Salcini

Serveis de Cinthia Salcini, Dietista Clínica especialitzada en Trastorns de la conducta alimentària i Dietoteràpia que facilita processos de desenvolupament humà des de la psicoteràpia individual com a Terapeuta Gestalt. Destaca la relació entre terapeuta i pacient, ja que l'energia individual que mobilitza el procés de sanació depèn de la confiança i el vincle. 

Serveis terapèutics:

  • Crisis i resiliència: Si estàs passant per una crisi i busques suport per aclarir-te, saber com afrontar les dificultats i necessites que t'escoltin, vine a aquest espai segur i proper on alliberar les teves pors i tancar assumptes del passat que disminueixen la teva satisfacció. Parlem d'estrès, crisis de parella, crisi vital i dol.
  • Creixement personal: procés d'autoconeixement on ampliar la teva consciència per a ser un individu més complet i creativament viu, integrant el que penses i el que sents per viure sense pors. Parlem de falta de seguretat i decisió, descontrol en la gestió del temps, diferències en la parella amb dependència emocional, baixa autoestima.
  • TCA: Durant tot el procés estarem treballant conjuntament el teu ser integral: com et sents, penses i et mous per a descobrir el que està bloquejant el teu benestar emocional (físic i mental). Revisarem els teus hàbits alimentaris i aprendrem de nous per a mantenir-los de per vida.

Serveis dietètics: 

  • Dietoteràpia: Elaboració de dietes adaptades per a persones que pateixen malalties com diabetis, colon irritable, hernia hiatal o bypass gàstric entre d'altres.
  • Sobrepès i obesitat: treballarem per diferenciar entre la gana emocional i la gana física per a detectar les necessitats i satisfer-les. Alimentació conscient i treball en rutines saludables que influeixen en el nostre estat emocional.
  • Valoració i orientació nutricional: construcció d'una salut integral. Valoració individualitzada per saber com t'estàs alimentant i descobrir si hi ha carències o excessos en la teva dieta.

Àngels Vives

Servies d'Àngels Vives, llicenciada en farmàcia, terapeuta DEI, mestra de Registres Akashics i formadora de cursos relacionats amb les energies subtils.

Serveis:

  • Constel·lacions familiars: acompanya a persones en el seu procés de creixement i evolució personal per a sanar patrons o traumes del passat. Les constel·lacions ajuden a deixar anar, reconèixer, perdonar i agrair situacions de la teva vida que encara s'arrosseguen.
  • Astrologia psicològica: veiem la radiografia de l'ànima d'una persona. Ajuda a identificar situacions i processos que no comprens a la teva vida. Aquesta teràpia funciona molt bé amb nens i adolescents.
  • Sanació bioenergètica: detecta freqüències que fallen a nivell d'òrgans interns. Testem la biologia en l'àmbit intern i veiem quins canvis necessites per sanar.


Teatre terapèutic

El teatre és una gran eina d'autoconeixement i superació, per això l'utilitzarem per endinsar-nos en nosaltres mateixos.
A través de diferents tècniques teatrals treballarem el nostre inconscient, les nostres pors i els nostres bloquejos. Tindrem l'oportunitat de jugar a ser uns altres i experimentar diferents formes de pensar i sentir.
Aquest taller està orientat a què cada participant es pugui explorar, reconèixer i transformar-se.
En definitiva, es tracta d'un abordatge terapèutic diferent i singular. Inclou eines artístiques, desenvolupa la creativitat i té lloc en un espai fora de la normalitat, factors que enriqueixen tant la nostra vida interior com la nostra personalitat expressiva.
No es necessita experiència prèvia. Tots els nostres docents són professionals, titulats i avalats per l'AETG.
Si vols més info pots escriure a info@totart.es

Gemma Marsal

Professora de Hatha Ioga certificada per la AEPY, formada per Carlos Claramunt i Cristina mata. Professora de Bhakti ioga vinyasa i Ioga Mitico (Equilibrium Bhakti Ioga Shala). 

Estudis de Pranayama a Kaivaldyadhama Yoga Institute (Lonavla, India). 

Acreditació ROPEC.

A les classes utilitzarem totes les enssenyances del ioga ancestral: àssanes, respiració, mantres...

Vine a practicar!

Mónica Núñez

Sóc terapeuta familiar sistèmatica i formada en disciiplina positiva. Acompanyo en canvis del cicle vital, processos de millora de l'autoestima i confiança, estrés, ansietat...millora en les relacions interpersonals, acompanyament en la maternitat i paternitat, separació...

Sóc especialista en violència de gènere i també puc acompanyar a qui estigui passant per aquesta situació. 

Per últim, puc ajudar des de l'artteràpia i atenció al trauma des del EMDR. 

Gemma Mercadal

Soc la Gemma, educadora social i psicòloga. Nº col·legiada 25978. Fa anys, que m'he anat formant en diferents disciplines. L'experiència i les persones amb les que he treballat m'han acabat de definir en el meu enfoc terapèutic. La meva caixa d'eines, recull un ventall molt ampli de recursos, per que no tothom és igual. L'experiència m'ha ajudat a entendre que la psicologia no té una manera única de FER, sinó que cada persona té una manera única de SER i requereix d'uns recursos diferents. No és el mateix un Trastorn per Ansietat, que una depressió, que un moment de canvi vital, que un fet que no sabem com gestionar, una comunicació complicada amb els nostres fills, o uns fills que no es poden comunicar, una por no identificada, o una por que no saben com afrontar.

Especialitzada en dol, treballo tot el que representa tancar etapes vitals, ja sigui de parella, de feina, de projectes, i de mort. Acompanyo en processos de dol que no han pogut ser tancats de forma serena.

Els meus anys com educadora social, m'han donat el recursos de treball amb adolescents, de fet, és un camp en el qual a dia d'avui, encara hi estic vinculada com a Psicòloga i educadora social. Mare de tres fills, és l'experiència més gratificant i de més aprenentatge que m'ha aportat la VIDA.

Contacta amb nosaltres!

Espai Crèixer

Carrer de Finlàndia 14, Sants Barcelona

(+34) 638 09 50 89

info@espaicreixer.es