Serveis externs

Cinthia Salcini

Serveis de Cinthia Salcini, Dietista Clínica especialitzada en Trastorns de la conducta alimentària i Dietoteràpia que facilita processos de desenvolupament humà des de la psicoteràpia individual com a Terapeuta Gestalt. Destaca la relació entre terapeuta i pacient, ja que l'energia individual que mobilitza el procés de sanació depèn de la confiança i el vincle. 

Serveis terapèutics:

  • Crisis i resiliència: Si estàs passant per una crisi i busques suport per aclarir-te, saber com afrontar les dificultats i necessites que t'escoltin, vine a aquest espai segur i proper on alliberar les teves pors i tancar assumptes del passat que disminueixen la teva satisfacció. Parlem d'estrès, crisis de parella, crisi vital i dol.
  • Creixement personal: procés d'autoconeixement on ampliar la teva consciència per a ser un individu més complet i creativament viu, integrant el que penses i el que sents per viure sense pors. Parlem de falta de seguretat i decisió, descontrol en la gestió del temps, diferències en la parella amb dependència emocional, baixa autoestima.
  • TCA: Durant tot el procés estarem treballant conjuntament el teu ser integral: com et sents, penses i et mous per a descobrir el que està bloquejant el teu benestar emocional (físic i mental). Revisarem els teus hàbits alimentaris i aprendrem de nous per a mantenir-los de per vida.

Serveis dietètics: 

  • Dietoteràpia: Elaboració de dietes adaptades per a persones que pateixen malalties com diabetis, colon irritable, hernia hiatal o bypass gàstric entre d'altres.
  • Sobrepès i obesitat: treballarem per diferenciar entre la gana emocional i la gana física per a detectar les necessitats i satisfer-les. Alimentació conscient i treball en rutines saludables que influeixen en el nostre estat emocional.
  • Valoració i orientació nutricional: construcció d'una salut integral. Valoració individualitzada per saber com t'estàs alimentant i descobrir si hi ha carències o excessos en la teva dieta.

Àngels Vives

Servies d'Àngels Vives, llicenciada en farmàcia, terapeuta DEI, mestra de Registres Akashics i formadora de cursos relacionats amb les energies subtils.

Serveis:

  • Constel·lacions familiars: acompanya a persones en el seu procés de creixement i evolució personal per a sanar patrons o traumes del passat. Les constel·lacions ajuden a deixar anar, reconèixer, perdonar i agrair situacions de la teva vida que encara s'arrosseguen.
  • Astrologia psicològica: veiem la radiografia de l'ànima d'una persona. Ajuda a identificar situacions i processos que no comprens a la teva vida. Aquesta teràpia funciona molt bé amb nens i adolescents.
  • Sanació bioenergètica: detecta freqüències que fallen a nivell d'òrgans interns. Testem la biologia en l'àmbit intern i veiem quins canvis necessites per sanar.


Teatre terapèutic

El teatre és una gran eina d'autoconeixement i superació, per això l'utilitzarem per endinsar-nos en nosaltres mateixos.
A través de diferents tècniques teatrals treballarem el nostre inconscient, les nostres pors i els nostres bloquejos. Tindrem l'oportunitat de jugar a ser uns altres i experimentar diferents formes de pensar i sentir.
Aquest taller està orientat a què cada participant es pugui explorar, reconèixer i transformar-se.
En definitiva, es tracta d'un abordatge terapèutic diferent i singular. Inclou eines artístiques, desenvolupa la creativitat i té lloc en un espai fora de la normalitat, factors que enriqueixen tant la nostra vida interior com la nostra personalitat expressiva.
No es necessita experiència prèvia. Tots els nostres docents són professionals, titulats i avalats per l'AETG.
Si vols més info pots escriure a info@totart.es

Gemma Marsal

Professora de Hatha Ioga certificada per la AEPY, formada per Carlos Claramunt i Cristina mata. Professora de Bhakti ioga vinyasa i Ioga Mitico (Equilibrium Bhakti Ioga Shala). 

Estudis de Pranayama a Kaivaldyadhama Yoga Institute (Lonavla, India). 

Acreditació ROPEC.

A les classes utilitzarem totes les enssenyances del ioga ancestral: àssanes, respiració, mantres...

Vine a practicar!

Mónica Núñez

Sóc terapeuta familiar sistèmatica i formada en disciiplina positiva. Acompanyo en canvis del cicle vital, processos de millora de l'autoestima i confiança, estrés, ansietat...millora en les relacions interpersonals, acompanyament en la maternitat i paternitat, separació...

Sóc especialista en violència de gènere i també puc acompanyar a qui estigui passant per aquesta situació. 

Per últim, puc ajudar des de l'artteràpia i atenció al trauma des del EMDR. 

Contacta amb nosaltres!

Espai Crèixer

Carrer de Finlàndia 14, Sants Barcelona

(+34) 638 09 50 89

info@espaicreixer.es