El nostre equip

Marilisa Battaglia

Soc la Marilisa, la mare del projecte Espai Créixer. Vaig arribar a Catalunya fa 14 anys i vaig començar la meva carrera professional de psicòloga gestionant equips i coordinant projectes. Després d'uns anys així vaig adonar-me que la meva passió era la teràpia i emprendre el meu propi projecte. Arran de ser mare i de la pandèmia, encara vaig connectar més amb la meva vocació, amb la necessitat de tribu, de reflexió i d'acompanyament que tenien moltes persones amb qui parlava.

Psicòloga col·legiada 30053, estic formant-me contínuament, compromesa amb el meu procés personal i amb les persones que acompanyo: el meu enfocament en la teràpia individual i grupal és més bé humanista bestàltic / bioenergètic. M'he format també en ecologia de la criança (un curs de l'Institut de Salut Mental Perinatal), en abordatge a la sexualitat des de l'enfocament gestàltic, professora de respiracions alquímiques, sexualitat sagrada, doula i professora de hatha ioga, pre i postnatal.

Encara que durant els últims anys m'he dedicat a acompanyar de forma psico-terapèutica, corporal i emocional a les dones que comencen o volen començar el procés tan transformador que és la maternitat; avui acompanyo de forma individual a qualsevol persona adulta que estigui en un moment de canvi, que no estigui del tot satisfet amb els seus vincles, que estigui passant per un moment de dol o de decisions que el portin a l'estrès o l'ansietat...

Atenc de forma grupal i individual. Organitzo retirs i festivals.

Belén

Em dic Belén, soc psicòloga clínica i artterapeuta en formació, m'he especialitzat en l'atenció de nens, nenes, adolescents i joves.
Crec en l'acompanyament i creixement en comunitat, en la importància d'establir vincles i relacions sanes i aprendre en conjunt com accedir al nostre món emocional en els primers anys o dècades de vida.
Confio en el potencial de l'espai terapèutic, la conformació d'un vincle que ens permeti connectar i un espai càlid i segur que ens permeti acompanyar-nos en el procés de manera curosa. En la recerca d'eines per poder apropar-me a cada persona, m'he format en teràpia de joc, narrativa i artteràpia, atorgant altres canals per vincular-se i que puguin anar més enllà de la paraula.

Matriu Llevadores

Matriu son un equipo de llevadores que vol oferir a les dones tots els recursos necessaris en forma de tallers, grups, xerrades i consultes individuals per viure plenament el seu cicle reproductiu, des de l'adolescència fins la menopausa.

Mónica Núñez

Psicòloga, terapeuta familiar sistèmica i artterapeuta. També formada en TICS (tècniques d'integració cerebral) i EMDR. Totes dues tècniques són específiques per el treball amb trauma i creences limitants. També acreditada en disciplina positiva.

La meva especialitat és l'acompanyament de persones en moments d'incertesa i malestar, que vulguin reflexionar sobre la seva vida i les seves relacions en un espai d'escolta, de presa de consciència del que estan vivint, de les seves necessitats...i desenvolupar la confiança i autoestima per acostar-se i aconseguir a la vida el que desitgen o aspiren tenir. 

Xènia De Fermentino

Sóc terapeuta gestalt, d'infants i adolescents, i també d'adults, parelles i famílies. Apassionada de la meva feina, vaig decidir ser mare als 40 anys i després d'un procés personal intens i molt dur vaig ser-ho als 44 anys. Ara gaudeixo d'un nen d'1 any preciós. Crec en l'educació lliure dels infants i em vaig formar en Teràpia Gestalt Infantil i pedagogia Montessori. Acompanyo a nens, mares i pares en l'educació i evolució emocional dels infants des d'una visió respectuosa.

També estic formada en psicoteràpia per adolescents, i acompanyo a joves i famílies a resoldre els conflictes que aquesta complexa etapa de la vida presenta. Confio en la teràpia grupal per adolescents, en crear un grup i una tribu a la seva mida a on poder-se expressar sense censures i amb llibertat dins d'un espai protegit terapèuticament.

En els darrers anys i fruit de la meva experiència personal, acompanyo a dones en procés de recerca d'embaràs, ja sigui d'embaràs natural, atenint-nos als possible problemes que es puguin donar bé en tema individual, de parella o a nivell sexual; o a dones que estan en procés d'embaràs assistit: inseminació artificial, mètode ROPA, fecundació In Vitro, ovodonació, donació espermàtica, etc...

Em sento amb molta il·lusió i ganes de formar part d'Espai Créixer i espero veure-us molt aviat a la nostra tribu i al nostre niu.

Isabel Aravena

Hola! Sóc la Isabel, tinc 43 anys i sóc mare d'un nen de 14 anys. El ioga és la meva passió i fa anys que em dedico a compartir la pràctica de ioga i la d'hipopressius. M'he format com a professora de Hatha Vinyasa Ioga, en ioga terapèutic, en ioga per nens i gimnàstica postural hipopressiva.  Des de fa 7 anys dono classes de ioga al centre Metropolitan Club & Spa i ara em sumo a aquest projecte amb moltíssima il·lusió.

Arantxa Masachs

Doula, instructora de ioga, assessora de lactància, massatgista i acompanyant de la placenta.

Viure en altres països durant anys i descobrir el Ioga per a calmar la ment em van obrir les portes al fascinant món dels cicles femenins i a viure amb consciència i en harmonia amb la Terra.

Agraeixo a totes i cadascuna de les dones que em permeten acompanyar-les en moments tan màgics com són l'embaràs, el part i el postpart. És el millor regal que es pot rebre, i segueixo dia a dia fascinant-me amb la capacitat que tenim de gestar i portar vida al món, i amb la bellesa d'aquests processos.

Abans d'arribar aquí he treballat com historiadora de l'art, gestora cultural, educadora de museus i guia de turisme, cosa que em segueix apassionant fer.

Inés Rubio

Sóc Inés, mare i fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià des d'una mirada holística i amb perspectiva de gènere. 

A la consulta es genera un espai segur i de confiança. Com a professional m'agrada donar les eines per l'autoconeixement i autogestió de la salut. Entenc la salut de la dona des d'una mirada respectuosa amb els seus cicles. Atenc tota diversitat de maternitats i families. 

Crec en la potencialitat de les persones, en què cada persona és única i especial i en la possibilitat de canvi i desenvolupament personal.

Alguns exemples de problemàtiques que podriem tractar són: millora de les relacions interpersonals, autoestima, ansietat, separació, dols...