Les nostres professionals

Marilisa Battaglia

Soc la Marilisa, la mare del projecte Espai Créixer. Vaig arribar a Catalunya fa 14 anys i vaig començar la meva carrera professional de psicòloga gestionant equips i coordinant projectes. Després d'uns anys així vaig adonar-me que la meva passió era la teràpia i emprendre el meu propi projecte. Arran de ser mare i de la pandèmia, encara vaig connectar més amb la meva vocació, amb la necessitat de tribu, de reflexió i d'acompanyament que tenien moltes persones amb qui parlava.

Psicòloga col·legiada 30053, estic especialitzada en postpart i ecologia de la criança (per l'institut de salut mental perinatal) amb un enfocament Gastalt en l'acompanyament, ja que tinc formació en teràpia Gestalt. Estic especialitzada en diferents tècniques psico-corporals: bioenergètica i eneagrama, respiracions alquímiques, ioga... També tinc formació en trauma i sexualitat des del mateix enfocament Gastalt, amb un profund respecte i cura cap a les persones que acompanyo, ja que estic molt compromesa amb el procés personal i amb les supervisions.

Acompanyo a persones adultes que estiguin en una etapa transformadora, passant per canvis vitals importants (com poden ser la maternitat/paternitat) amb tot el que pugui implicar. O, simplement, que tinguin dificultat en la gestió emocional, que vulguin conèixer més a fons aspectes d'ells mateixos, dols, ansietats i estrès.

Atenc de forma grupal i individual. Organitzo retirs i festivals.


Belén Del Saz

Em dic Belén, soc psicòloga clínica infanto-juvenil i artterapeuta en formació, m'he especialitzat en l'atenció de nens, nenes, adolescents i joves i també sóc especialista en educació positiva i criança respectuosa.
Crec en l'acompanyament i creixement en comunitat, en la importància d'establir vincles i relacions sanes i aprendre en conjunt com accedir al nostre món emocional en els primers anys o dècades de vida.
Confio en el potencial de l'espai terapèutic, la conformació d'un vincle que ens permeti connectar i un espai càlid i segur que ens permeti acompanyar-nos en el procés de manera curosa. En la recerca d'eines per poder apropar-me a cada persona, m'he format en teràpia de joc, narrativa i artteràpia, atorgant altres canals per vincular-se i que puguin anar més enllà de la paraula.

Mónica Núñez

Psicòloga, terapeuta familiar sistèmica i artterapeuta. També formada en TICS (tècniques d'integració cerebral) i EMDR. Totes dues tècniques són específiques per el treball amb trauma i creences limitants. També acreditada en disciplina positiva.

La meva especialitat és l'acompanyament de persones en moments d'incertesa i malestar, que vulguin reflexionar sobre la seva vida i les seves relacions en un espai d'escolta, de presa de consciència del que estan vivint, de les seves necessitats...i desenvolupar la confiança i autoestima per acostar-se i aconseguir a la vida el que desitgen o aspiren tenir. 


Erika Tristán

Psicòloga i psicoterapeuta, mare i feminista. I tot això és important perquè condiciona la meva manera d'entendre la teràpia. Porto més de 15 anys dedicant-me a la psicologia clínica, acompanyant a persones que tenen alguna dificultat en la gestió emocional i no saben com abordar els seus símptomes. La major part de la meva feina ha estat dedicada a l'atenció de persones amb trastorns alimentaris i problemes amb la imatge corporal.

Arran de la meva maternitat, el 2020, va incrementar el meu interès per tot el que envolta el període pre i post part i l'impacte que té psicològicament en la mare. Per aquest motiu em vaig formar en l´'àmbit perinatal, centrant-me en les problemàtiques alimentàries i corporals que poden sorgir en aquesta etapa de la vida, ja que patir o haver patit un TCA pot suposar un gran repte per a moltes dones que decideixen ser mares.


Gemma Mercadal

Educadora social i psicòloga. Nº col·legiada 25978. Fa anys, que m'he anat formant en diferents disciplines.  La meva caixa d'eines, recull un ventall molt ampli de recursos, per que no tothom és igual. L'experiència m'ha ajudat a entendre que la psicologia no té una manera única de FER, sinó que cada persona té una manera única de SER i requereix d'uns recursos diferents. No és el mateix un Trastorn per Ansietat, que una depressió, que un moment de canvi vital, que un fet que no sabem com gestionar.

Especialitzada en dol, treballo tot el que representa tancar etapes vitals, ja sigui de parella, de feina, de projectes, i de mort. Acompanyo en processos de dol que no han pogut ser tancats de forma serena.


Raquel Rodríguez

Terapeuta Gestalt, Terapeuta en Intervención Estratégica y Consteladora Familiar.

Me apasionan las relaciones humanas. Todo lo que he ido aprendiendo me maravilla poder compartirlo y vibro acompañando en terapia a las personas que llegan a mí, para iniciar un proceso juntas, de la mano, mostrándonos tal cual somos, en un espacio seguro, confiable, respetuoso, amoroso y sin juicios. Con un objetivo: ACOMPAÑARME, ACOMPAÑARTE y ACOMPAÑARNOS.

¿Cómo te puedo acompañar?

Ir a terapia es un proceso de "pedir ayuda", dejar de autoexigirnos que podemos con todo y aceptar que nos podemos rendir y permitir que nos ayuden.

Si encuentras que no puedes avanzar en tu vida porque...

👉🏻 Acabas de dar a luz y sientes que ya no eres la misma, tienes inseguridades, o bloqueos, miedos, tristezas...

👉🏻 O quizás estás viviendo un conflicto familiar, laboral o personal de cualquier tipo, con emociones reprimidas...

👉🏻 O puede que hayas perdido a un ser querido, sea por fallecimiento, o separación amorosa...

👉🏻 O bien porque quieres mejorar las relaciones con los demás,

👉🏻 O estás sintiendo que hay situaciones vividas en un pasado que todavía están muy enquistadas,

👉🏻 O quizás tienes asuntos no resueltos, así como traumas, o heridas de la infancia...

Te ofrezco un acompañamiento terapéutico: sea cual sea tu dificultad emocional te puedo acompañar para conseguir tu propósito vital, dejándote llevar por lo que siente tu corazón y no por lo que te explica tu mente.


Serveis externs

Cinthia Salcini

Dietista Clínica especialitzada en Trastorns de la conducta alimentària i Dietoteràpia que facilita processos de desenvolupament humà des de la psicoteràpia individual com a Terapeuta Gestalt.

Serveis terapèutics:

  • Crisis i resiliència: Si estàs passant per una crisi i busques suport per aclarir-te, saber com afrontar les dificultats i necessites que t'escoltin, vine a aquest espai segur i proper on alliberar les teves pors i tancar assumptes del passat que disminueixen la teva satisfacció. Parlem d'estrès, crisis de parella, crisi vital i dol.
  • Creixement personal: procés d'autoconeixement on ampliar la teva consciència per a ser un individu més complet i creativament viu, integrant el que penses i el que sents per viure sense pors. Parlem de falta de seguretat i decisió, descontrol en la gestió del temps, diferències en la parella amb dependència emocional, baixa autoestima.
  • TCA: Durant tot el procés estarem treballant conjuntament el teu ser integral: com et sents, penses i et mous per a descobrir el que està bloquejant el teu benestar emocional (físic i mental). Revisarem els teus hàbits alimentaris i aprendrem de nous per a mantenir-los de per vida.

Serveis dietètics:

  • Dietoteràpia: Elaboració de dietes adaptades per a persones que pateixen malalties com diabetis, colon irritable, hernia hiatal o bypass gàstric entre d'altres.
  • Sobrepès i obesitat: treballarem per diferenciar entre la gana emocional i la gana física per a detectar les necessitats i satisfer-les. Alimentació conscient i treball en rutines saludables que influeixen en el nostre estat emocional.
  • Valoració i orientació nutricional: construcció d'una salut integral. Valoració individualitzada per saber com t'estàs alimentant i descobrir si hi ha carències o excessos en la teva dieta.

Mariana Rodríguez

Soy quiromasajista, Cosmetóloga y facilitadora de Barras de Access y Terapia energética.

Me encanta ayudar a las personas y sobretodo acompañarlas en su proceso. A través de mis terapias y masajes identificar con mis manitas que es eso que te está limitando. Y mostrarte las herramientas de cambio que he acumulado en mi camino.

Cosmiatra de formación. Muchos años me dedique al mundo de la estetica y en mi despertar espiritual me di cuenta de la enorme necesidad de procesos de sanación interna. Poco a poco en mi busqueda del auto descubrimiento mi carrera fue dando un impulso hacia la sanación emocional y energética dándome cuenta que de que ir al orígen de la causa es una manera más amorosa de aliviar el dolor y de manera más sostenible y en algunas ocasiones permanente.

Soy apasionada del desarrollo humano, sanación energética, la física cuántica, la espiritualidad y todo aquello que nos lleve a despertar y vivir más presentes en esta vida de manera equilibrada, con paz interior y bienestar emocional.