Massatges i rebozos

Massatge amb aromateràpia - 60 min

Aquesta sessió de massatge s'adapta a les teves necessitats físiques i emocionals, utilitzant una barreja d'olis personalitzats, tant per donar el massatge com per difondre en l'ambient. 

Podràs triar la pressió que millor et vagi en aquest massatge circulatori i relaxant, tant durant l'embaràs com en el postpart. Després de fer un repàs per tot el cos, ens podem centrar en alguna àrea específica si es necessari (mans, coll, cervicals, cap, lumbars...)

El massatge allibera tensions físiques, mentals i emocionals. Als beneficis del massatge com tècnica manual s'afegeixen els beneficis propis de l'aromateràpia.

Sessions d'1 hora - 60€

Pack de 3 massatges - 150€

Rebozo - 30 min

Anomenem "rebozo" tant a l'objecte (fulard o tela llarga i rígida, de cotó) com a la tècnica, també coneguda com a "manteada". Aquesta pràctica prové de la tradició asteca mexicana i, per la seva quantitat d'usos i beneficis, aquesta pràctica s'ha estès per tot el món.

El rebozo durant l'embaràs ajuda a afluixar la musculatura i lligaments interns de la pelvis, alleugerir dolors, pressions i molèsties lumbars, a allargar la columna vertebral, a deixar anar tensions físiques, mentals i emocionals, a propiciar la relaxació profunda i a animar al moviment i bona col·locació del nadó en la pelvis. 

Sessions de 30 min (materials inclosos amb aromateràpia) - 30€

Massatge amb aromateràpia + rebozo - 60 min

Oferim l'opció de fer un rebozo d'uns 15 minuts per convidar al cos i la ment al descans profund i acompanyar-ho d'un massatge relaxant i circulatori de 45 minuts.

Sessió d'1 hora amb materials inclosos - 60€

Massatge d'inducció natural - 60 min

Després de complir la setmana 40, oferim un massatge relaxant de tot el cos, centrant-nos en lumbars, cuixes i ventre, amb un oli de massatge compost per oli essencial de sàlvia esclarea (amb la dilució adequada). A més, apliquem pressió en punts que estimulen el flux energètic, segons la Medicina Tradicional Xinesa. 

Sessió d'1 hora amb material inclòs - 60€

Massatge de drenatge linfatic - 80 minuts

El drenatge limfàtic manual és una tècnica de massatge suau i rítmic que s'utilitza per estimular el sistema limfàtic i ajudar a eliminar l'excés de líquid i toxines del cos. Durant l'embaràs, el drenatge limfàtic pot ser beneficiós per alleugerir la retenció de líquids i reduir les cames i els turmells inflats.

Sessió de 80 minuts - 55€ 
Bono de 3 sessions - 135€

Massatge facial japonès

La llegenda diu que els samuráis, quan tornaven de les batalles, es feien un massatge facial per recolocar cada múscul de la cara i recuperar la seva pau interior. Després els guerrers es sentien molt reconfortats. La seva pell irradiava llum que provenia de la seva ànima.

El massatge facial japonès és únic, un art amb més de 5 segles d'antiguitat. És una tècnica natural, no invasiva i que respecta tota mena de pells. Té un efecte lífting, alisa i il·lumina la pell, tonifica i disminueix les línies d'expressió. Hi ha una interconnexió entre els beneficis per a la pell i la part estètica.

És un massatge que va més enllà, que et transporta a un altre pla. Que et fa entrar a un estat de relaxació i connexió profunda entre cos-ment-emoció i ànima.
Està indiciat també per tensions musculars, estrès, migranyes, insomni, mal a les articulacions mandibulars i bruxisme.

Si vols viure una experiència sensorial única, desconnectar de la rutina deixant-te portar per les emocions i la relaxació. Demana'ns més informació.

Massatge d'1h - 70€

Pack de 3 sessions - 195€

Preparació d'olis essencials

Podem preparar-te la teva pròpia barreja per massatge, difusió o per aplicar en zones puntuals. Es tracta de dilucions específiques per l'embaràs, el part, el postpart o els nadons. Els seus usos són molt diversos (relaxació, dormir millor, circulació, dolor de part, energia...). Utilitzem olis vegetals i essències bio.

Pot de 30 ml - 19€

Roll-on de 10 ml: 5€

Horari a convenir amb la massatgista.

Massatge infantil

El massatge infantil és una tècnica mil·lenària aplicat als infants des de que neixen per estimular els seus sentits i transmetre afectivitat a través de la pell. Són molts els beneficis que poden rebre nens i pares d'aquesta pràctica constrastada al llarg del temps. Entre ells: estimulació de la motricitat, desenvolupament de la parla, reducció dels còlics i restrenyiments, millora del descans del nadó, refoorç de les seves defenses...a més pels pares és una forma genuïna d'interacció amb el nadó, de generar confiança i d'observar les necessitats del nen. 

Els dimarts de 17.30h a 18.30h. El curs inclou 4 sessions i un dossier en pdf amb tots els moviments i té un preu de 100€

Us mantindrem informats sobre els pròxims tallers

Vols rebre més informació?


Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona