Grups

Us deixem aquest quadre amb tots els grups que oferim. Més a baix trobareu l'explicació de casdascun d'ells i al final d'aquesta pàgina, un formulari per demanar més informació.

Grup de criança de 0 a 1 any

Hi ha estudis recents que han demostrat que el millor per criar és fer-ho amb el suport d'una TRIBU (està connectat a menys depressions postpart) perquè no oblidem que les persones que cuiden també necessiten un espai on cuidar-se i compartir. 

Així que aquest grup consisteix en cocrear un espai de confiança, compartir i recolzar-nos durant els primers mesos dels nostres infants.

Trobada cada 15 dies i/o mensuals. 

Grup de criança Monom/parental 

Si ets pare o mare d'una o més criatures i per diferents circumstàncies estàs criant al teu fille formant un nucli de família monoparental, aquest grup és per a tu. Són xerrades mensuals on tractem temàtiques d'interés per vosaltres. Podràs compartir i conèixer a persones que estan en la teva mateixa situació trobant un espai segur i de confiança. 

Consulta les dates

Grup d'embaràs

Un espai on compartir i fer tribu amb altres dones mares i comptar amb la presència d'una psicòloga i llevadora per parlar de totes les inquietuds i alegries que sorgeixen durant el procés. La TRIBU és fonamental en aquesta etapa de la vida.

Dos dilluns al mes d' 15:30h a 17:00h.

Preu: 12€ trobada

Grup de teatre terapèutic

Aquest taller està orientat a que cada participant pugui explorar-se i transformar-se, prenent seguretat en ell mateix i aprenent a confiar en les seves capacitats creatives. A través de diferents tècniques teatrals es treballa l'inconscient, les pors, els bloquejos i descobrim que podem fer amb tot això. Obtindrem recursos personals aplicables a la nostra vida quotidana, desenvolupant una visió més integral de nosaltres mateixos, una major espontaneitat i creativitat que faciliti una expressió corporal i emocional més diversa i fluida. 

No es necessita experiència prèvia. Tots els docents són actors i terapeutes professionals. 

Contacte a: info@totarts.es

Música en familia

Acompanyament musical dels 0 fins als 5 anys en un ambient familiar. Les sessions són regulars i l'activitat té continuïtat  durant l'any. 

Aquesta activitat els ajuda a comunicar-se i a desenvolupar el llenguatge, la regulació emocional, la memòria i el neurodesenvolupament entre d'altres. A les sessions participem, juguem, toquem instruments...és un espai conduit des de la pedagogia musical i la musicoteràpia. Són sessions divertides que desenvolupen el vincle familiar, fomenten l'expressió i l'autoconeixement. A més, ens acompanyem i fem tribu!

Cuquets (0-18 mesos) Dijous 16:15 - 17:00h

Centpeus (18-36 mesos) Dijous 17:15 - 18:00h

Iniciació Musical (de 3 a 5 anys, I3 i I4) Dijous 18:15 - 19:00h

Mensualitat 50€

Sessió individual 15€

Musicoteràpia perinatal: la veu del teu ventre

Aquestes sessions t'ajudaran a reduir l'estrès i l'ansietat, promovent una vivència positiva, fisiològica i empoderada. És una poderosa eina pel part, ja que disminueix el dolor, promou la relaxació i la regulació hormonal, redueix la medicalització i la intervenció mèdica i facilita una vivència protagonista i respectuosa del part i ajuda a connectar amb el cos i la sonsorialitat. 

Les sessions són conduïdedes des de la musicoteràpia i les teràpies complementàries, amb l'escolta de cançons especialment creades per a aquesta etapa: el c ant, les vocalitzacions, la respiració, els recursos sonors i sensorials per connectar amb el cos i el teu bebé...

Treballem també amb la parella i la família, creant una experiència autèntica i creativa, preparant recursos pel part i pel postpart. 

Sessions individuals 1h: 55€

Sessions en parella 1h: 60€

Creació i producció d'una cançó única: 300€


Grup de creixement


Vols rebre més informació?


Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona