Grups

Us deixem aquest quadre amb tots els grups que oferim. Més a baix trobareu l'explicació de casdascun d'ells i al final d'aquesta pàgina, un formulari per demanar més informació.

Grup de criança de 0 a 1 any

Hi ha estudis recents que han demostrat que el millor per criar és fer-ho amb el suport d'una TRIBU (està connectat a menys depressions postpart) perquè no oblidem que les persones que cuiden també necessiten un espai on cuidar-se i compartir. 

Així que aquest grup consisteix en cocrear un espai de confiança, compartir i recolzar-nos durant els primers mesos dels nostres infants.

Dijous de 16:00h a 17:15h.

Preu: 38€ mensual

Sessió individual: 12€


Grup de criança Monom/parental 

Si ets pare o mare d'una o més criatures i per diferents circumstàncies estàs criant al teu fille formant un nucli de família monoparental, aquest grup és per a tu. Podràs compartir i conèixer a persones que estan en la teva mateixa situació trobant un espai segur i de confiança. 

Trobada mensual

Preu: 12€ / trobada


Grup d'embaràs

Un espai on compartir i fer tribu amb altres dones mares i comptar amb la presència d'una psicòloga i llevadora per parlar de totes les inquietuds i alegries que sorgeixen durant el procés. La TRIBU és fonamental en aquesta etapa de la vida.

Dos dilluns al mes d' 15:30h a 17:00h.

Preu: 12€ trobada


Grup de suport en l'adolescència 

L'adolescència és una etapa d'importants canvis a la vegada que és un canvi de prendre decisions en l'àmbit laboral i acadèmic que marca el futur immediat. 

A l'Espai Créixer tindrem un grup de suport per joves entre 18 i 16 anys i 17 i 22 anys, amb la finalitat d'oferir un espai sa i terapèutic on puguin trobar-se, reconnectar, resoldre els seus dubtes i sentir-se lliures per continuar creixent. 

Per accedir a aquests grups hi haurà una entrevista personal (pels menors d'edat es farà una amb els pares i una altra individual).

Dijous de 18h a 20h (quinzenal)

Preu: 40€ per participant. El preu inclou una sessió individual en cas que sigui necessària. Si algun participant necessita més d'una sessió el preu de la sessió individual serà de 40€ (1h).

Viaje madre

Destinat a persones gestants o no, que estiguin maternant sigui quina sigui l'edat de les criatures.

Un espai terapèutic, curòs i respectuós per tornar-te a conèixer, explorar més de tu, veure't a través del grup i deixar-te sostenir per ell.

Ho farem a través d'eines poderoses com Gestalt, cos (bioenergètica, respiracions alquímiques...) i coneixements d'ecologia de la criança. 

Explorarem que succeïx amb la ràbia, amb posar límits, amb l'equilibri entre donar i rebre, amb la relació amb els pares o la família en general, transitarem experiències que no han sigut o no estan sent agradables, veurem que succeïx amb l'entorn, quines són les escenes temudes o les pors més freqüents. Un viatge que ens porta endins, cap a la nostra pròpia història personal.

Deixa les teves dades si vols concertar una primera entrevista!

Divendres de 18h a 20h. Comencem el 14 d'octubre. 

Vols rebre més informació?


Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona