Acompanyament Psicoterapèutic adolescent i infantl

Us deixem aquest quadre amb tots els acompanyaments que oferim. Més a baix trobareu l'explicació de casdascun d'ells i al final d'aquesta pàgina, un formulari per demanar més informació. 

Sessió individual d'acompanyament psicoterapèutic dirigit a embaràs i postpart fins als primers anys de l'infant. 

L'embaràs és un procés de transformació que a vegades implica trobar-se amb ferides o conflictes importants i no tens per què passar-ho sola. Poden aparèixer dubtes i inquietuds i tens a les teves mans la possibilitat de posar llum a tots els assumptes igual que donaràs llum al teu nadó. 

A Espai Créixer tindràs un espai respectuós i amorós on t'acompanyarem a nomenar emocions i a veure't, també a través de la nostra mirada. Deixa't cuidar i acompanyar permeten-te un embaràs real i conscient. No es tracta tant de gestionar, com de sentir, nomenar i rendir-se al que és. 

Si ja tens la teva criatura (amb més o menys filles) també t'oferim el mateix espai de respecte per treballar totes les expectatives d'un part que finalment no va ser, tancar l'etapa d'embaràs i de part i treballar tot el que va sortint durant el postpart en el nou sistema que s'ha anat creant. 

1 Sessió: 50€ 

5 sessions: 200€

Assessorament individual o familiar en embaràs i postpart 

Si tens dubtes i necessites informació sobre diferents temes lligats a la criança respectuosa o a la preparació del part com podria ser el moviment lliure, el BLW, com vincular-se amb el bebè, com repartir feines, on parir i/o entendre quin tipus de part vull.... t'oferim un espai per rebre informació des de l'evidència científica i acompanyar-te en el procés. 

1 Sessió: 40€   

Ritual d'acomiadament de l'embaràs

A Espai Créixer oferim rituals d'acomiadament de l'embaràs: si estàs en les últimes setmanes de gestació i vols un espai on poder celebrar tot el que t'aporta l'embaràs i sentir la força i l'amor de les persones que més estimes al teu cantó, això està dissenyat per a tu, únicament per a tu. 

Ho adaptem 100% a tu, així que deixa'ns un missatge al final de la pàgina i parlem del tema.

Teràpia familiar d'orientació sistèmica 

Treballem la teràpia familiar amb l'objetiu de millorar les relacions i l'entorn de convivència. Acompanyem i guiem amb la finalitat de possibilitar que els membres de la família puguin utilitzar més eficientment els seus recursos de suport i gestionar la fase de transició del desenvolupament familiar o els esdeveniments vitals. 

En general, treballarem qualsevol situació o problema que afecti les relacions entre els membres de la família, el seu funcionament i el seu rol de suport. De la mateixa manera, es podrà tractar qualsevol problema d'un individu que afecti les seves relacions familiars. 

La teràpia familiar pot ser útil en temps de crisi i també amb problemes de llarga durada. És efectiva, per una altra banda, per prevenir problemes com alteracions del comportament (que poden derivar a la delinqüència o a una crisi de salut mental). Algunes de les qüestions o situacions en què una família podria beneficiar-se d'aquesta teràpia són: 

  • Problemes de salut, malalties físiques i cròniques

  • Trastorns psicosomàtics

  • Salut mental

  • Dificultats psicosexuals

  • Abús d'alcohol i altres substàncies

  • Problemes de parella, inclosa la separació o el divorci

  • Acollida familiar, adopció i altres qüestions relacionades amb el cicle vital familiar i les etapes de transició 

  • Promoció d'habilitats parentals i millora del funcionament familiar

  • Experiències traumàtiques, la pèrdua i el do

Enfocament de les sessions: la terapeuta treballa amb el nucli familiar al complet (fins a 4 membres), en parelles dins del nucli i individualment amb cadascun dels membres paral·lelament. 

Les sessions són de 90 minuts i el preu és de 80€. Les sessions individuals són de 60 minuts i el preu és de 60€. 

Psicoteràpia Infantil 

En la mateixa línia que es treballa l'adolescència o l'edat adulta, la teràpia Gestalt, es pot fer el tractament amb nens. A través del treball amb la confiança, el vincle, el joc, el moviment corporal i l'art... acompanyem nens i nenes en diferents moments de dificultat, dolor i crisis i a pares i mares en moments de dificultat amb aquests fills. 

Amb la psicoteràpia infantil es descobreixen les seves dificultats de relació amb altres nens i nens, amb la família... com han gestionat processos com la separació dels pares, problemes de conducta, depressions, ansietats infantils... a la vegada que podem veure com de meravellosos són, quins són els seus punts potencials, cuidar la seva autoimatge i ajudar-los a aprendre a qüestionar l'entorn en pro del seu creixement personal. 

L'objectiu és fer d'aquest espai un lloc de confiança i aprenentatge, sempre amb la implicació i treball dels pares i les figures de referència. 

Preu: 40€ 45 min o 60€ 1 hora.

Vols rebre més informació?


Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona